どう作る? 幼少期からお客様があるときオードブルとして出てきた母の味♡
Sole food my mom always prepared almost every time my parents invited guests at home.
Sole food my mom always prepared almost every time my parents invited guests at home.
ロールパン(今回は塩ロール)をトーストして中をくりぬく。Great breakfast ♡
Toste a breakfast roll and scoop out inside.- ほうれん草(葉3枚程度 or お好み)を軟らかめに塩ゆでして、
Well boil about 3 (or more as you wish) leaves of spinach, - サワークリーム200gとオニオンコンソメスープの素(粉)を2袋混ぜる。
Mix 2 bags of onion consommé soup powerder in 200g (≒ 7 ounce) of sour cream. - 2.と3.を混ぜる。
mix 2. and 3. - 好きなスティック野菜(今回はブロッコリー、セロリ、赤パプリカ、ニンジン、キュウリ)をディップする準備だ!
Prepare your favorite veggies (this time, broccoli, celery, red paprika, carrot, and cucumber) ready to dip!
0 件のコメント:
コメントを投稿